Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


David Yates

3. 11. 2008

David Yates

Datum narození : 1963

Znamení :  ---

Barva vlasů :  hnědé

Barva očí : hnědé

Věk : 45

Povolání : Režisér

Místo narození : Svatá Helena

Národnost : britská

 

Filmografie :

  • Jako režisér

2011 - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ( Harry Potter a Relikvie smrti )

2010 - Harry Potter and the Deathly Hallows : Part 1 ( Harry POtter a Relikvie smrti)

2009 - Harry Potter and the Half-Blond Prince ( Harry Potter a princ dvojí krve )

2007 - Harry Potter and the Order of the Phoenix ( Harry Potter a Fénixův řád )

2005 - Girl in the Café 

2004 - Sex Traffic

2003 - Mladí návštěvníci

2003 - State of play

2002 - Rank

2001 - Way we live now

2000 - Sins

1998 - Já jsem Tichborne

1984 - Bill

 

Obrazek

 

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nesnášim ho

(Patty, 24. 3. 2012 20:54)

Hp miluju nade vše, ale tohodle režiséra tak nesnášim. Každého trkne, že 5,6,7 musel režírovat někdo jiný, než předchozí. Jsou tka pesimistická! Všechna láska a přátelství v HP uplně zanikla v těch filmech! (úplně ne, to přeháním, ale to jen výborným výkonům hercu, ne kvuli tomuhle chlapkovi)!

Harry Potter a relikvie smrti part 2

(McPet, 19. 7. 2011 17:06)

Harry Potter a relikvie smrti part 2 je tedy pěkný propadák, vůbec se mi nechce věřit, že to točil stejný režisér jako pětku a šestku. Sem velice zklamaná!!!!