Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Robbie Coltrane

15. 11. 2008

Datum narození :  30.3.1950

Místo narození : Rutherglen, Skotsko

Znamení :  beran

Věk : 58

Povolání : Herec

Barva vlasů : hnědé

Barva očí : hnědé

Filmografie :

  • Jako herec

2008 - Harry Potter and the Half - Bloond Prince (Harry Potter a princ dvojí krve)

2007 - Harry Potter and the Order of the Phoenix ( Harry Potter a Fénixův řád )

2006 - Stormbreaker ( Stormbreaker )

2005 - Harry Potter and the Goblet of Fire ( Harry Potter a Ohnivý pohár )

2004 - Harry Potter and The Prisoner Of Askaban ( Harry Potter a vězeň z Azkabanu )

2004 - Ocean's Twelve 2 ( Dannyho parťáci )

2004 - Van Helsing ( Van Helsing )

2004 - Van Helsing: The London Assignment ( Van Helsing: Londýnská mise)

2002 - Harry Potter and the Chamber of Secret ( Harry Potter a Tajemná komnata )

2001 - From Hell ( Z pekla)

2001 - Harry Potter and the Sorcerer's Stone ( Harry Potter a kámen musrců )

2001 - On the Nose ( Na nose / Na vítězství )

1999 - Alice in Wonderland ( Alenka v říši divů )

1999 - Message in a bottle ( Vzkaz v láhvi )

1999 - The World is not Enough ( Jeden svět nestačí )

1998 - Montana ( Montana )

1995 - Golden Eye ( James Bond - Agent007: Zlaté oko )

1989 - Henry v. ( Jindřich V. )

1989 - Let it Ride ( Let it Ride )

1989 - Slipstream ( Deset mnut života )

1986 - Caravaggio ( Caravaggio )

1983 - Krull ( Planeta Krull )

1982 - Britannia Hospital ( Nemocnice Britannia )

 

Obrazek

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(bellatrixlestrangee), 11. 2. 2015 22:06)

nemohli vybrat lepšího Hagridaa!!:D
je boží,skvěle se na tu roli hodí a vůbec;-D
supeer

xD Super xD

(BellaBlack xD, 24. 5. 2014 18:31)

Takovej sympatickej starší herec :pp
Hagrida mám ráda a Robie ho hrál skvěle :3