Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Rupert Grint

21. 10. 2007

                               Rupert Grint

 

Celé jméno:Rupert Michael Grint

Datum narození:24.srpna 1988

Znamení:panna

Rupert Michael Grint se narodil 24. 8. 1988 v malém městečku v Hertfordshiru v Anglii. Je nejstarší z pěti sourozenců. Má bratra Jamese a tři sestry Georginu, Samanthu a Charlottu. Jeho otec Nigel ( 39 let ) je prodavač veteránských závodních vozů jeho matka Jo ( 35 let ) je žena v domácnosti.
Rupert navštěvoval chlapeckou školu v jeho rodném městě. Miluje chemii a míchání lektvarů v prvním filmu Harryho Pottera.
Rupert miluje fotbal, rád kreslí, hraje kulečník, plave, hraje na kytaru a jezdí na koni. Jeden z jeho nejoblíbenějších koníčků je hraní počítačových her na jeho PS2. Od 14ti let zkouší jezdit na jednokolce. Minulé léto začal hrát golf. Jeho oblíbeným hercem je Jim Carrey a oblíbenými filmy Shrek a Blbý a blbější. Má rád všechny druhy muziky, ale jeho nejoblíbenější je rap.,

Filmografie:

Harry Potter a kámen mudrců (2001)

Harry Potter a Tajemná komnata (2002)

Prďoši (2002)

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

Lekce řízení (2006)

Harry Potter a Fénixův řád (2007)

Barva vlasů:zrzavá

Barva očí:zelenomodrá

Oblíbený film:Blbý a blbější,Schrek

Záliby:hra na kytaru a hezky maluje

Fakta:Má jednoho bratra a tři sestry.

            Před Harrym Potterem si zahrál akorát v jedné školní hře.

            Na konurz si přines kazetu se svým vlastním rapem.Text byl jak jinak o

            Ronu Weasleym.

            Byl fanouškem Harryho Pottera už před natáčením filmu.

            Má fobii z pavouků.

            Chodí do chlapeké školy.

            Má rád všechny hudební styly,ale nejvíc rap.

            Jeho nejoblíbenějšm školním předmětem je chemie.

            Rád hraje fodbal.

 

               

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Božíík ;)

(BellaBlack xD, 14. 6. 2014 19:41)

Píše se to fotbal ;-).Ale jinak Ruperta zbožnuju Rona a hrál ho fantasticky<3 Lepší herce pro trio a celkově všechny postavy vybrat nemohli ^_^